Inom de närmaste dagarna kommer vildvejp igång

Innan den är stadig i alla svenska DNSer, så kommer vi inte börja publicera riktiga artiklar om vejpning. Vi vill inte pusha folk att följa länkar som leder till en domänparkering.

Redan nu är det dock dags att uppmana DIG att bidra.

Det är redan nu möjligt att lägga in artiklar, förutsatt att du kan komma in på sajten. Om du har problem att se den, så kan du ställa om din internetsanslutnings DNS till 8.8.8.8 respektive 8.8.4.4, så kommer du in. Hur du gör det beror på system, så gör lite google-fu om du är intresserad.

Bli medlem

Vi kommer att tillåta registrering av prenumeranter och de som bidrar med artiklar kommer att bli uppgraderade till författare. Det innebär att de kan lägga in artiklar och att dessa sedan publiceras av någon av sajtens redaktörer.

För tillfället är vi två stycken som agerar administratörer. Dels är det jag Marcus Fridholm, som satt upp sajten och som har en historia som bloggare och skribent. Dels är det Gabi Westlund som äger domänen och som är aktivist för e-cigaretter och mot onödiga regleringar.

Vi kommer att bjuda in ytterligare ett par redaktörer så småningom, för att se till att det alltid finns någon som kan läsa igenom artikelförslag och publicera dem.

En community

Vi har kopplat sidan till VildVejp Lounge på Facebook och motsvarande koppling kommer ske till twitterkonto, G+ och kanske andra sociala media allt eftersom. Du kan kommentera här, eller så kan du delta i diskussionen där.

Så bidra! Om du har någon text om vejpning: krönika, opinion, analys av forskning, av artiklar i media eller motsvarande, skicka in den så att vi kan bygga upp ett innehåll.

 

Välkommen!

Marcus FridholmSkrivet av:

Webbutvecklare bosatt i Göteborg. Slutade med tobaksrök i juni 2015, efter 35 år med cigaretter.

Senaste artiklar

Senaste kommentarer